2019 3 Days 2 Nights at Island Reef Resort - Pulau Tioman Malaysia

3 Hari 2 Malam di Island Reef Resort - Pulau Tioman Malaysia (Wan Pulau Tioman)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada tuan / puan yang saya kasihi, terima kasih kerana sudi bertandang ke blog saya. Secara ringkas pengenalan, saya Wan Muhammad Redhuan bin Wan Mustapha selaku mengendali dan menguruskan pakej percutian tuan / puan.

Sedikit sebanyak mengenai Island Reef Resort.

Island Reef Resort merupakan sebuah resort yang terletak di Kampung Genting, dimana lokasi resort ini adalah paling dekat dengan jeti. Mempunyai 22 units bilik jenis quad sharing. Dalam sehari, penginapan disini boleh memuatkan 120 orang tetapi beberapa kemudahan baru sedang dibina untuk membolehkan lebih ramai pengunjung bermalam disini.

Beberapa kemudahan lain yang terletak tidak jauh dengan resort ini  seperti kedai makan, stall burger kedai souvenir, klinik dan Masjid sekali gus memudahkan pengunjung membeli tanpa berjalan jauh.

Bagi anda yang mempunyai budget yang sederhana, Island Reef Resort adalah pilihan terbaik dan menjanjikan pengalaman yang amat bermakna untuk pengunjunnya.

Jangan lepaskan peluang untuk bercuti disini, sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di 019-2941683 atau hantarkan pertanyaan ke wanpulautioman@gmail.com


2019 3 Days 2 Nights at Island Reef Resort - Pulau Tioman Malaysia

Post a Comment

Name

Email *

Message *