Parking Kereta Majlis Daerah Mersing & Mersing Jetty Interconnection To Pulau Tioman



Assalamualaikum dan selamat pagi. 
Abang wan nak share mengenai parking kenderaan di kawasan jeti yang mesti anda semua tahu. Inilah parking Majlis Daerah paling selamat pada pandangan abang wan, sejak berkhidmat disini, kalau anda tengok pada gambar diatas mesti rasa tidak jauh kan dengan jeti. Harga sudah naik menjadi RM45 untuk dua malam, boleh dikatakan cepat full. kalau anda sampai takde orang jaga kat kaunter boleh call pekerja tu, no tel ada kt situ, biasa dia kuar minum atau ada hal la tu. Awak-awak masuk parking dulu, bayar kemudian. MAJLIS DAERAH MERSING No. 243. Jalan Ibrahim 86800, Mersing Johor bharu No tel: 07-7981818 / 1980
Parking Kereta Majlis Daerah Mersing & Mersing Jetty Interconnection To Pulau Tioman

Post a Comment

Name

Email *

Message *