2019 3 Days 2 Nights at Idaman Beach Holiday Resort - Pulau Tioman Malaysia

3 hari 2 Malam di Idaman Beach Holiday Resort - Pulau Tioman Malaysia (Wan Pulau Tioman)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pelawat-pelawat yang saya kasihi. Alhamdulillah bersyukur kerana masih diberi kesihatan yang baik sehingga hari ini.

Sedikit sebanyak mengenai Idaman Beach Holiday Resort.

Idaman Beach Holiday Resort merupakan sebuah resort yang terletak di Kampung Genting, dimana antara kampung yang selalu dikunjungi pelancong. Resort ini terletak di hujung dan mempunyai private beach yang landai dan boleh membuat aktiviti berkumpulan. Mempunyai 3 jenis bilik Standard, Superior dan Deluxe. Bilik jenis standard ada dua jenis, twin sharing dan triple sharing, untuk bilik superior dan deluxe adalah quad sharing.

Untuk anda yang ingin melancong comfortably on a budget, Idaman Beach Holiday Resort is the perfect place to stay that provides decent facilities as well as great services. resort ini adalah tempat terbaik untuk anda yang ingin percutian yang tenang dan damai, jauh dari orang lain.

Wi-fi boleh didapati di restoran resort untuk membantu anda untuk terus kemaskini gambar percutian anda ke laman sosial serta berhubung terus dengan keluarga dan rakan-rakan.

Idaman Beach Holiday Resort pasti akan memuaskan hati anda dengan layanan hebat dan harga berpatutan.

Jangan lepaskan peluang untuk bercuti disini, sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di 019-2941683 atau hantar permohonan ke wanpulautioman@gmail.com

Facebook Pagewww.wanpulautioman.com / www.wanpulautioman.my / www.wantioman2u.com / www.percutianpulautioman.blogspot.my / www.pakejpulautiomanoriginal.com / www.resortpulautioman.blogspot.my

Mungkin anda meminati pakej Sun Beach Resort -> SUN BEACH RESORT
Mungkin anda meminati pakej Panuba Inn Resort -> PANUBA INN RESORT
Mungkin anda meminati pakej Island Reef Resort -> ISLAND REEF RESORT
2019 3 Days 2 Nights at Idaman Beach Holiday Resort - Pulau Tioman Malaysia

Post a Comment

Name

Email *

Message *